Δημοσιεύτηκε στις 07/07/17

Celia Pavlaki

EJEKT Day2 Schedule

Οι Kasabian να ανεβαίνουν ξανά στη σκηνή της Πλατείας Νερού, όπου έχουν γράψει ιστορία, με τους The Jesus and Mary Chain να επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από δύο δεκαετίες! Διαβάστε εδώ τις ώρες εμφάνισης:

Δημοσιεύτηκε στις 19/06/17

Celia Pavlaki

EJEKT Day1 Schedule

Ελάχιστες ημέρες έμειναν ως την πρώτη ημέρα του φετινού EJEKT Festival, καθώς πια έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την πρώτη συναυλία των The Killers στη χώρα μας! Διαβάστε εδώ τις ώρες εμφάνισης:

Δημοσιεύτηκε στις 10/05/17

Celia Pavlaki

EJEKT FESTIVAL // Πλήρες Line-up

Οι Circa Waves και οι Deaf Radio είναι τα δύο ονόματα που ολοκληρώνουν το line-up του EJEKT Festival 2017! Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις εμφανίσεις της κάθε ημέρας και πληροφορίες για εισιτήρια και σημεία προπώλησης.

Δημοσιεύτηκε στις 15/03/17

Celia Pavlaki

Τιμές Εισιτηρίων // Δεύτερη Φάση Προπώλησης – Ταμείο

Τα εντυπωσιακά ονόματα του φετινού line-up είχαν ως αποτέλεσμα να εξαντληθούν γρήγορα τα early bird εισιτήρια. Σήμερα ολοκληρώνεται η Α’ φάση της προπώλησης των εισιτηρίων. Από αύριο, Πέμπτη 16 Μαρτίου, οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

Δημοσιεύτηκε στις 03/03/17

Panagiotis Thanopoulos

DAY1 – THE KILLS // Για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Μετά τους The Killers, τους Kasabian και τους The Jesus And Mary Chain που έχουν ήδη ανακοινωθεί, ένα ακόμα σημαντικό όνομα της σύγχρονης μουσικής προστίθεται στο line-up του EJEKT Festival 2017: οι The Kills θα εμφανιστούν στη σκηνή της Πλατείας Νερού στις 24 Ιουνίου.

Δημοσιεύτηκε στις 07/02/17

Panagiotis Thanopoulos

DAY2 – KASABIAN + THE JESUS AND MARY CHAIN // Προπώληση και Early Bird

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου, οι Kasabian και οι Jesus And Mary Chain θα ανέβουν στη σκηνή του ομορφότερου open-air χώρου της Αθήνας, στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, για να μας προσφέρουν ακόμα μια αξέχαστη φεστιβαλική εμπειρία!